Garant får penge tilbage

Der er godt nyt til garanterne i den krakkede Løkken Sparekasse. En tidligere garant har nemlig fået sine penge tilbage efter at have vundet en retssag mod FS Finans.

De 1330 garanter i den krakkede Løkken Sparekasse har nu et godt kort på hånden, når de sammen snart indleder en retssag mod statens bankselskab FS Finans.

Retten i Aalborg har nemlig afsagt dom i en sag, hvor en 66-årig tidligere garant i banken vandt over FS Finans, som nu administrerer Løkken Sparekasse. Hun får nu sine 147.000 kroner tilbage. Det er første gang, at en garant i Løkken Sparekasse på egen hånd har ført en sag i retten.

Ifølge den 66-årige kvindes advokat Erling Kragh-Pedersen fra Aalborg, kan dommen fra Retten i Aalborg være godt nyt for de resterende garanter, for der er intet, der adskiller hans klients sag fra de øvrige sager, der er på vej i retten

De 1330 garanter, der er organiseret i Foreningen GarantLoekken, kræver tilsammen 114 millioner kroner tilbage af FS Finans. Garanterne har fået fri proces til at føre sagen.