LIGE NU:

Gård i brand to gange på en uge

Mandag aften opstod der brand på en gård ved Langholt, hvor flere køer måtte reddes ud af en stald. Nu brænder gården igen.

Torsdag klokken 12:43 indgik der melding om brand på en gård i Langholt.

Gården ligger på adressen Gravsholtvej, og det er anden gang på en uge beredskabet må rykke ud til adressen. Der var brand på gården i mandags, hvor flere køer måtte reddes ud fra stalden.

Nordjyllands Politi bekræfter, at det er den samme gård, men de ved endnu ikke, hvor slem branden er. De kan dog oplyse, at man ligesom sidst er ved at få gårdens dyr væk fra branden.

Beredskabscenter Aalborg har sendt alt mandskab ud til branden torsdag og TV2/Nords reporter på stedet beretter at ilden omkring klokken 14 er slukket.

Indsatsleder ved Beredskabscenter Aalborg Anders Brosbøl oplyser, at 20 kør og nogle gæs er evakueret. Gårdens ejer var ikke hjemme. Det var ejerens børn, der opdagede branden, der ligesom branden i mandags var på et høloft, dog i en anden længe.

Da der mandag var brand på gården var op mod 30 brandfolk i gang med at slukke branden og fjerne den megen halm, der fungerede som isolering på loftet over kostalden.

Det er endnu uvist, hvordan branden er opstået.