LIGE NU:

Gaver på DS Arena skal tiltrække tilflyttere

Mariagerfjord prøver igen at lokke flere tilflyttere til kommunen. Når Hobro IK møder Aab på hjemmebane mandag d. 16. marts, vil der være gaver til udebanegæsterne på DS Arena.

Efter mandagens kamp mellem Hobro IK og Aab vil der være en godtepose til udebaneafsnittet. Det er markedsføringsgruppen NOGET for livet, som står bag tiltaget, der skal være med til at tiltrække nye tilflyttere til Mariagerfjord Kommune.

Godteposen kommer til at indeholde en hindbærsnitte fra Bæchs Conditori, et æble fra Arden Frugt og Grønt og et magasin, hvor man kan læse om de gode argumenter, der er for at flytte til Mariagerfjord.

Resultatet af de kræfter, som NOGET for livet har smidt i forskellige initiativer, har indtil videre båret frugt. Der er flere tilflyttere end fraflyttere i Mariagerfjord, og befolkningstallet er også steget.

Der kan også være argumenter for, at det vil være en idé for aalborggenserne at flytte til Mariagerfjord. Beregninger har vist, at hvis man flytter fra en større by som Aalborg til Mariagergjord, så kan man få 10.000 kr. mere om måneden og en ekstra bil oven i.