Foto: Per Frank Paulsen

Glatte veje årsag til flere uheld i morgentrafikken

De glatte veje har lørdag morgen skabt trafikale problemer flere steder i det nordjyske.

Kong Vinter tjekkede for alvor ind i hele Danmark i løbet af natten til lørdag. Flere steder er der glatte veje, og i Nordjylland er der flere steder meldt om isslag og snefygning. 

Det har også givet trafikale problemer flere steder i det nordjyske. 

Klokken 8.40 lørdag morgen måtte en lastbil overgive sig til det glatte føre. Lastbilen kørte i sydgående retning på E45 tæt ved Haverslev, da den skred ud og ramte midterrabatten. Vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Jørgensen fortæller, at det ene spor er spærret, men at de arbejder på oprydningen på stedet. Ingen personer kom til skade ved uheldet. 

Læs også Danmark er stået op til isslag, sne, fygning, slud og regn - og sådan fortsætter det i dag

Der blev også kun tale om materiel skade, da en kvinde gled af vejbanen og ud i grøften ved Oustrupvej ved Aars. Igen var de glatte veje årsag til ueheldet. Kvinden havde to børn med i bilen, men ingen af personerne kom til skade. 

Per Jørgensen opfordrer alle bilister til at køre forsigtigt og komme afsted i god tid, hvis man bevæger sig ud i trafikken. 

- Selvom asfalten er sort og ser farbar ud, så skal man stadig køre forsigtigt, for der kan være meget glat, fortæller vagtchefen. 

Læs også Prædikant opfordrer følgere til at opsøge syge mennesker på hospitaler