Foto: Daniel Mikkelsen

Gode fremtidsudsigter for Thisted

Efter en sløj sæson sætter formand sin lid til unge talenter.

Thisted FC havde håbet, at de kunne blande sig i oprykningskampen til 1. division, men holdet måtte i stedet se sig selv kæmpe i den nederste del af tabellen. Klubben erkender, at indsatsen har været skuffende i forhold til de forventninger, man havde forud for sæsonen. Klubben ser dog lyst på fremtiden, hvor flere talentfulde årgange skal hjælpe klubben til succes. Det skriver bold.dk.

- Vi har en ungdomsafdeling, der siger spar to. Vi har nok det bedste U15-kuld, vi har haft i flere år. Vi har et U17-hold, der ligger rigtig godt til, og også et godt U19-hold, så vi satser på egne spillere, siger klubformand Niels Jeppesen til bold.dk.

Han siger videre, at klubben har en langsigtet plan, hvor målet for næste sæson er at stabilisere sig i 2. division, hvorefter holdet vil op og kæmpe med om oprykning i toppen af 2. division. Og selvom der er mange spændende talenter klar i kulissen, er Niels Jeppesen ikke afvisende for, at der vil blive hentet spillere for at sikre klubbens målsætning.

- Jeg vil ikke afvise, at vi skal hente en spiller eller to ind. Men der er ikke så mange penge i fodbold, som der har været tidligere, og vi har besluttet at sætte tæring efter næring. Men vi tror på det. Vi ser lyst på fremtiden, siger Niels Jeppesen.