LIGE NU:

Gratis ferie i Nordjylland

Det kan være en virkelig dyr fornøjelse at holde ferie - især når man har børn. Men sådan behøver det faktisk ikke at være.

I de kommende dage sætter vi her på TV2/nord fokus på de gratis glæder i Nordjylland, og vi starter i Hadsund Dyrehave. Her er det nemlig helt gratis at komme ind.

- Penge er noget skidt. Det synes vi i hvert fald her i Dyrehaven. Det har altid været gratis at komme her i alle de 29 år vi har eksisteret, siger Bent Rytter, der er formand for dyrehaven.

Det er en forening der står bag, og det er medlemmerne og sponsorer der betaler det hele. Der er 11 geder og 30 dådyr og sikkahjorte, der alle sammen vil kæles med i hvert fald hvis man har gulerødder eller brød med. Tusindvis af børnehavebørn og familier besøger hvert år dyrehaven. Lige nu har både hjorte og geder små kid. Den eneste regel er at man skal holde sig på parkens stier.

- Vi har madpakke og sodavand, som vi tager med hjemmefra. Så er det ligeså stor en oplevelse for børnene som at tage i zoologisk have. Det her er bare gratis, siger Vera Kristensen fra Hadsund, der ofte kommer i dyrehaven sammen med sine børnebørn.

Der findes en række dyreparker i Nordjylland. Blandt andet i Arden og Frederikshavn.

Vores serie om gratis glæder forsætter. Hvis du har forslag til hvor vi skal tage hen i morgen kan du skrive til redaktion@tv2nord.dk

Coronatest

Se kortet: Du får maksimalt 20 kilometer til et teststed

politikere

Den tredje Limfjordsforbindelse: Ny rapport skaber uenighed på Christiansborg

Blå blink

Spritbilist nikkede politibetjent en skalle - og forsøgte at bide betjenten i låret

Peter Sørensen

Peter Sørensen stopper som cheftræner i Hobro IK

Coronatest

Se kortet: Du får maksimalt 20 kilometer til et teststed

politikere

Den tredje Limfjordsforbindelse: Ny rapport skaber uenighed på Christiansborg

Til forsiden

Til forsiden