LIGE NU:

Groft hjemmerøveri ved Nøvling

Et nordjysk ægtepar blev sent fredag aften udsat for et særdeles groft røveri på deres gård. Røverne truede både med pistol og strømpistol.

Kort før klokken 23.00 fredag aften fik alarmcentralen opkaldet fra konen, der meget skræmt frygtede at hendes mand var blevet skudt. Så galt var det heldigvis ikke.

Ægteparret havde været på vej i seng, da konen hørte et bump nedenunder i stuen. Hun går nedenunder og overrasker to indbrudstyve, der er trængt ind. Den ene trækker en pistol og holder den for hovedet af konen. Ægtemanden kommer i samme øjeblik ned og tager kampen op med indbrudstyvene.

Under håndgemænget bruger røverne peberspray og trækker også en strømpistol. Senere tager røverne flugten ud af huset og manden følger efter. Her hører konen to skud fra gårdspladsen og ringer til alarmcentralen.

Ingen bliver ramt af skuddene og politiet ved endnu ikke om det var en skarpladt pistol røverne brugte.

Røverne beskrives som danske mænd med nordjysk dialekt, cirka 185 cm høje og slanke. De havde mørkt tøj og mørke hætter på. De flygtede fra gården i en sort bil.

Kriminalteknikerne undersøger i øjeblikket sporene og vagtchefen hos Nordjylland Politi, Peter Redder betragter røveriet som meget alvorligt:

- Det er særdeles groft. Ejendomsretten er ukrænkelig i Danmark, og de havde mange våben med, desuden handlede de tydeligt i panik.

Røverne fik intet udbytte med derfra.

Lild Strand

Millionstøtte på vej til Nordjylland: Livet på landet skal forsødes

20210420-120940-L-1920x1280we

play Milepæl: I dag bliver Læsø færdigvaccineret - som de første i Danmark

politibil_med_udrykning_0.jpg

Blotter på spil i Arden

Egholm

Klar til slutspurt: Nu begynder de afgørende forhandlinger om en Egholm-forbindelse

Lild Strand

Millionstøtte på vej til Nordjylland: Livet på landet skal forsødes

20210420-120940-L-1920x1280we

play Milepæl: I dag bliver Læsø færdigvaccineret - som de første i Danmark

Til forsiden

Til forsiden