Peter Skaarup, Dansk Folkeparti Foto: Rune Johansen

Gruppeleder: - Det er en meget, meget dum sag

Dansk Folkepartis gruppeleder Peter Skaarup siger at Bent Bøgsteds flugt fra et uheld på en p-plads, ikke får konsekvenser.

Bent Bøgsted bakkede lørdag sin trailer ind i en anden bil på p-pladsen ved Jem og Fix i Frederikshavn. Han steg ud af bilen, besigtigede den skade, han havde lavet og kørte så fra stedet.

- Jeg havde en rigtig dårlig dag, hvor alt gik skævt, sagde Bent Bøgsted om episoden.

Nu kører en forsikringssag, og Bøgsted kan formentlig også se frem til at modtage en bøde fra politiet, men derudover får sagen ingen konsekvenser.

- Jeg kender Bent Bødsted som flittig og hæderlig. Jeg er overbevist om, at det er en engangsforestilling. Derfor får det ikke nogen konsekvenser for ham, siger Peter Skaarup, der er gruppeleder for Dansk Folkepartis folketingsgruppe til Ekstra Bladet.

- I forhold til selve sagen, så går jeg ud fra, den går sin gang i forhold til politiet. Det er vi ikke herrer over. Det, vi skal tage stilling til, er, om vi føler det skal have nogen konsekvenser for Bent Bøgsted rent politisk fra gruppebestyrelsens side. Der synes vi, det tæller til hans fordel, at han lægger sig fladt ned og siger, den er helt gal, siger han videre til avisen.