LIGE NU:

Guldvindere vender hjem

EM guld til Danmark i sjipningens kongedisciplin blev en kendsgerning, da GUG Rope Skipping Team vekslede deres mange tidligere sekundære placeringer til guldmedaljer. I aften bliver de modtaget i Aalborg Lufthavn. 

Ved det netop afholdte EM i Rope Skipping (sjipning) i Ungarn lykkedes det for fem unge kvinder fra Gug Gymnastikforening ved Aalborg at sikre sig det europæiske mesterskab. Det er første gang et dansk hold vinder den samlede konkurrence, som består af seks forskellige discipliner. Mesterskabet kom således i hus efter en forrygende indsats i træningslokalet og en flot og stabil præstation ved selve konkurrencen.

- Vi er rigtig glade og tilfredse over, at GUG endelig har taget den samlede sejr. I flere år har de været tæt på og nu lykkes det endelig, siger Mia Mønster, Rope Skipping udvalget i Danmarks Gymnastik Forbund
 
Det danske vinderhold bestod af Lisa Kristensen, Helene Jensen, Sofie Slettebo, Jannicke Christensen og Eva Skalshøj.
 
Ved EM deltog yderligere to hold fra Danmark; ét fra Lillerød, som endte på en 14. plads og et ungt hold fra Gug Gymnastikforening, som formåede at placere sig som nummer 9, hvilket lover godt for fremtiden.
 
Tirsdag aften bliver de modtaget med flag, blomster og lykønskninger, når de lander i Aalborg Lufthavn.