Gylden periode gav Herning revanche

Herning vandt 7-3 hjemme over Frederikshavn i den tredje DM-finale i ishockey. Mestrene var bagud, men slog Frederikshavn knockout i anden periode.

Herning er fortsat på vej til at forsvare den danske trone i ishockey. Fredag aften vandt Herning 7-3 hjemme over Frederikshavn i den tredje kamp om DM-guldet, og med sejren fører Herning 2-1 i kampe i DM-finalerne.

Fredagens kamp blev ciffermæssigt en gentagelse af den anden finale i Frederikshavn, som nordjyderne vandt. Kampen i Herning var længe lige, og gæsterne førte 3-2 efter første periode, men fire mål af Herning i anden periode ændrede billedet totalt, og nu står midtjyderne igen med de bedste kort for at hjemtage DM-guldet.

Den kommende mester skal hente fire sejre for at tage titlen, og Herning har den fordel, at holdet som bedst placeret i grundspillet får hjemmebane i en eventuelt syvende og afgørende kamp.