Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

1 af 2

Gylleanlæg stjålet

Et stjålet separationsanlæg til gylle er som sunket i jorden, efter det for godt en måned siden blev stjålet.

Separationsanlægget var monteret på en boogie trailer med registreringsnummeret OV9827, som stod på virksomhedens parkeringsplads. Men natten til den 12. juli i år blev anlægget og traileren stjålet.

Selve anlægget har en værdi af 750.000 kroner, og da det er en maskine af en anseelig størrelse, forstår direktør Tommy Bredal fra Staring Maskinstation ikke, at maskinen bare sådan kan forsvinde. Han beder nu lokalbefolkningen om hjælp til at finde den kostbare maskine.

- Da det ikke lige er et anlæg, man sådan lige sælger sort på det nærmeste værtshus, beder vi folk, som enten har set traileren eller set separationsanlægget, om at rette henvendelse til mig på telefon eller mail, siger direktøren.

Traileren, som anlægget var monteret på er sidenhen blevet fundet på Kolmose Kirkevej ved Brovst, men selve anlægget er som sunket i jorden.

Har du information om, hvor anlægget befinder sig, eller har du set anlægget eller traileren i løbet af den sidste måned, kan du kontakte direktør Tommy Bredal på telefonnummer 98 82 16 22 eller på e-mail tb@staring.dk.

Direktøren udlover en dusør til dem, der kan hjælpe til opklaringen af tyveriet.