Hæderligt nederlag til Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring tabte lørdag eftermiddag med 1-2 på udebane mod favoritterne fra svenske Rosengården i ottendedelsfinalen i Champions League.

Dermed har hjørring-spillerne et udmærket udgangspuntk, når der torsdag spilles returopgør på Aalborg Stadion.

Rosengården kom foran allerede i det 12. minut og den føring holdt frem til 11 minutter ind i 2. halvleg. Her lykkedes det nemlig Sofie Junge at udligne og dermed score et vitalt mål i bestræbelserne på, at gå videre til kvartfinalen samlet.

Det lykkedes dog favoritterne fra Rosengården at hive en 2-1 sejr hjem. Men det ene Fortunamål kan vise sig at få stor betydning, når der er returopgør på Aalborg Stadion på torsdag.

Resultat

Rosengård-Fortuna Hj. 2-1 (1-0).

1-0 Anja Mittag (12. minut). 1-1 Sofie Junge (56. minut). 2-1 Katrin Schmidt (66. minut).