Hak i selvtilliden før CL-premiere

Aalborg tabte til Nordsjælland Håndbold og fik en dårlig optakt til kampen mod Flensburg-Handewitt.

De danske mestre i håndbold for herrer, Aalborg Håndbold, fik en skidt generalprøve på Champions League-gruppespillet, som klubben indleder i weekenden.

Mestrene tabte meget overraskende 31-32 onsdag aften ude til Nordsjælland Håndbold. Hjemmeholdet førte 19-14 ved pausen, men i anden halvleg fik mestrene kontakt.

Aalborg Håndbold førte endda 31-30, da der resterede lidt over et minut, men alligevel fik hjemmeholdet sikret sejren på to sene scoringer.

Efter onsdagens resultat har både Aalborg Håndbold og Nordsjælland Håndbold fire point for samme antal kampe i herrernes håndboldliga.

Aalborg Håndbold skal søndag møde Flensburg-Handewitt i Tyskland i den første kamp i Champions League-gruppespillet.