Hamrén på tale til Gais

AaB har stor succes både i den hjemlige SAS Liga og i UEFA-Cuppen, og en svensk avis rygter nu træner Erik Hamrén til Gais.

Den svenske avis Aftonbladet sætter SAS Liga-klubben AaB's svenske træner Erik Hamrén i forbindelse med den ledige post efter Roland Nilsson som træner i Gais, der lige nu ligger nummer 10 i Allsvenskan. Hamrén bekræfter, at han får tilbud fra andre klubber.
- I løbet af mine fire år i AaB har jeg fået flere tilbud fra andre klubber, og det er også tilfældet nu, siger Hamrén til Aftonbladet.se.

Erik Hamrén indrømmer overfor Aftonbladet, at det kunne gå bedre socialt i det nordjyske, hans familie har de seneste to år boet i Sverige. Til gengæld understreger han, hvor fantastisk det går sportsligt i øjeblikket. Overfor bold.dk slår svenskeren dog fast, at han regner med at blive i AaB.

- Jeg spekulerer ikke i det. Min kommentar er, at jeg har det godt heroppe og regner med at fortsætte. Men alt kan ske i fodboldverdenen, siger Hamrén, der ikke vil løfte sløret for, om han har fået et konkret tilbud fra Gais.

Forsiden lige nu