LIGE NU:

Hamrén: Prica kan sænke Danmark

AaB-træner Erik Hamrén mener, at Rade Prica skal med på det svenske landshold, som i næste måned møder Danmark i EM-kvalifikationen i Parken.

Med sit 16. sæsonmål i AaB's 2-1-sejr i Parken lørdag gjorde jydernes farlige svensker, Rade Prica, igen god reklame for sig selv, og sendte samtidig en hilsen til den svenske landstræner Lars Lagerbäck om, at han mere end gerne vil hjælpe sit land i EM-kvalifikationskampen mod Danmark den 9. juni.

AaB's træner Erik Hamrén mener også, at SAS Liga-topscoreren har fortjent en plads i den svenske trup.

- Nu er jeg ikke svensk landstræner, men hvis man har lidt fornemmelse for den slags ting, så tager man en farlig angriber som Prica med. Han er god lige nu, og har bevist, at han kan lave en masse mål mod danskere, sagde jydernes svenske træner,
der for anden gang i sæsonen så sit hold vinde i Parken.

Hovedpersonen selv var ikke så fremme i skoene som sin klubtræner.

- For at være ærlig, så tænker jeg ikke så meget på
landsholdet, men det ville være en kæmpe bonus at komme med mod Danmark og spille i Parken, lød det fra Rade Prica, der blandt andet konkurrerer med FC Københavns Marcus Allbäck om en plads i
den svenske trup.

Med en god måned til den vitale landskamp mod Danmark taler tallene i Rade Pricas favør. Han har med sine 16 sæsonmål scoret syv mål mere end FCK-angriberen. Så ved Lars Lagerbäck det.

/ritzau/