Håndbold-mestrene henter sæsonens første sejr

Efter tre knebne nederlag i sæsonåbningen vandt Aalborgs håndboldherrer mandag aften over Skive.

De danske håndboldmestre Aalborg er nu også på pointtavlen i denne sæson, efter at holdet mandag aften vandt en klar sejr på 29-19 over Skive hjemme i Gigantium.

Træner Nikolaj Jacobsens mandskab åbnede i sidste weekend med et knebent nederlag til KIF Kolding København, og også i Super Cuppen og pokalturneringen er nordjyderne blevet dukket.

Mod Skive var der dog ingen tvivl om udfaldet. Aalborg førte ved halvtid med 14-7, og tendensen fortsatte i anden halvleg i en kamp, hvor mestrene havde ni forskellige målskytter.

Hos skibonitterne lavede Marius Hovde Andersen ni mål og stod dermed for næsten halvdelen af sit holds scoringer.

Skive har haft en svær start mod Skjern og Aalborg og har da også åbnet sæsonen med to klare nederlag.

Der var også en sikker favoritsejr i mandagens anden kamp. Her vandt Skjern med 31-24 over Nordsjælland Håndbold.

Mere end 2000 tilskuere i Skjern Bank Arena så hjemmeholdet føre 15-9 ved pausen.

Henrik Møllgaard og Thomas Klitgaard lavede syv mål hver for vestjyderne, mens Luka Mitrovic blev topscorer for gæsterne med seks træffere.