Håndbold-overskud

Foto: Jesper Lange

Aalborg Håndbold A/S har afsluttet regnskabet for det første halve år i selskabets historie, og det viser et overskud på 656.000 kr.

Positivt resultat for det første halve år i det nye selskab.
 
- Det er glædeligt, at vi i Aalborg Håndbold A/S lægger ud med et positivt resultat, der afspejler, at vi i det nye selskab er blevet godt modtaget af alle samarbejdspartnere, tilskuere og fans, så vi i dag står med et solidt fundament for herrehåndbolden i det nordjyske. Der har været mange opgaver undervejs med at bygge virksomheden op, men vi er stolte af det produkt, vi står med i dag, siger Eigild B. Christensen, formand for bestyrelsen i Aalborg Håndbold A/S.

Bestyrelsen kan samtidig glæde sig over en tilskuer-fremgang på ca. 20 procent til kampene i Gigantium.

- Vi har desuden kvalificeret os til Final4. Dermed har vi indfriet den første af målsætningerne for sæsonen, og næste sportslige udfordring er at kvalificere os til slutspillet og spille med om medaljerne, siger Eigild B. Christensen. 

Bestyrelsen betragter driften for de første 18 måneder som en helhed, og er tilfredse med at være kommet godt fra start.

- Vi forventer dog et mindre underskud samlet set for de første 18 måneder, men budgetterer med og forventer balance i driften fra sæsonen 2012-2013, siger Eigild B. Christensen.

Forsiden lige nu