Har ikke set mor i fire måneder

Tre af de yngste børn i den såkaldte Serritslev-sag har endnu ikke set deres mor - her fire måneder efter sagen begyndte.

Den 25. februar blev et forældrepar til ni fælles og sammenbragte børn i Serritslev anholdt, sigtet for at have mishandlet og misbrugt mandens 20 årige datter.

Det yngste barn var da bare ét år, og blev på dét tidspunkt stadig ammet af sin mor.

Tre af de yngste børn har endnu ikke haft kontakt med moren. Og for Brønderslev Kommune, der kort efter forældrenes anholdelse valgte at tvangsfjerne alle otte børn under atten, så er det slet ikke i orden:

- Vi synes, at der burde have været mere samvær. Det har vi også forsøgt at få etableret igennem længere tid, siger direktør for Børn og Kultur, Henning Risager, til TV2/Nord.

Det er politiet der skal varetage samværet mellem moren og børnene. Et samvær der kun kan finde sted én gang om ugen, i en halv time, og med en betjent tilstede.

Blandt andet på grund af det - og flere andre omstændigheder i sagen, så mener politiet, at de har forsøgt at løse opgaven med samvær så godt som muligt.

Men vicepolitiinspektør Torben Jensen medgiver overfor TV2/Nord, at der nok er ting der kunne have været anderledes i forhold til børnene.

Når ugen er omme, så skulle alle børn have været på besøg hos deres mor.

Forsiden lige nu