Hattrick sikrede Fortuna åbningssejr

Fortuna Hjørring åbnede foråret med en sejr takket være et hattrick fra Sofie Junge.

Fodboldkvinderne fra Fortuna Hjørring fik søndag en fin start på forårssæsonen i 3F Ligaen, da holdet på kunstgræsbanen i Vrå vandt over Skovbakken.

Fortuna-spillerne var noget tid om at få hul på Skovbakken, som ligger nummer fire i 3F Ligaen. Lige før pausen bragte Sofie Junge dog værterne i front.

Signe Bruun udbyggede Fortunas føring fem minutter inde i anden halvleg, og med et kvarter igen fortsatte Sofie Junge sit show ved at bringe Fortuna foran med 3-0, inden hun kort efter fuldendte sit hattrick med målet til 4-0.

Gæsterne fra Skovbakken fik reduceret to gange i slutfasen, men Fortuna-sejren, som blev overværet af 80 tilskuere, kom aldrig i fare.

Fortuna Hjørring ligger på andenpladsen i 3F Ligaen med 11 point op til førerholdet Brøndby IF.