Havde indbrud 5 gange på 10 dage

Kvissel Smede- og Maskinforretning har haft ubudne gæster igen og igen.

I Kvissel ved Frederikshavn har en bølge indbrud på det seneste plaget borgerne. Værst er det gået ud over byens smede- og maskinforretning, hvor der på bare ti dage har været indbrud fem gange.

Tyven har stjålet værktøj, batterier, træsko og lignende. Der er blevet taget lidt tyvekoster med ad gangen. Indehaveren af forretningen mener, at det er den samme tyv, der står bag alle indbruddene.

- Vi kunne se på vores overvågningsbilleder, at han er gået rundt herinde og så prøvede han f.eks. et par sko, og tog kun et par, og det var et par i størrelse 42, siger Poul Erik Kringelholt Nielsen, der i snart 45 år har haft Kvissel Smede- og Maskinforretning.

Hver gang, der har været ubudne gæster, koster det op til 15.000 kr i selvrisiko for alle de ting, der er enten ødelagte eller stjålet.

Indbruddene har fået Poul Erik Nielsen til at overveje fremtiden.

- Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal gøre. Der er ikke andet for, end måske at lukke forretningen, siger Poul Erik Sørensen.

Ud fra overvågningsbilleder fra forretningen, beskriver indehaveren, at tyven er en mand, der er kraftig af bygning og iført sort jakke med en hvid tekst på ryggen.

Oplysninger om indbruddene kan gives til Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4.