Foto: TV2/Nord

Helenius: Går nok ikke videre

AaB-spillerne var skuffede efter 1-3 mod Club Brugge, og troen på mere europæisk fodbold er lille.

Torsdag aften blev forårssæsonen skudt i gang for AaB med sekstendedelsfinalen i Europa League. Det blev dog til lidt af en dukkert, og AaB tabte 1-3 til belgiske Club Brugge. Det stiller nordjyderne i en svær situation, inden der er returkamp på torsdag i Brugge.

- Det stiller os jo skidt. Vi går nok ikke videre nu, det kan vi nok godt erkende. Men vi skal stadig ned og spille og lave en indsats dernede. man kan ikke bare gå ned og lalle kampen væk, siger Nicklas Helenius, som i anden halvleg reducerede for AaB på straffespark.

Forsvarsspiller Rasmus Thelander ærgrede sig efter kampen over nederlaget, som han dog erkender, var fortjent.

- Vi kom ud og fik en god start, og man havde en god fornemmelse, når man løb rundt inde på banen. Vi får også skabt vores muligheder og har spil oppe på deres banehalvdel, hvor vi holder godt fast i den. men de udnytter deres muligheder godt, og det gør vi ikke, så jeg synes, det er fair, at de løber med sejren.

Club Brugge ser ud til at være på vej mod et noget specielt hattrick, hvis de gør arbejdet færdigt på hjemmebane. Så bliver AaB nemlig det tredje danske hold, belgierne eliminerer fra Europa League i denne sæson. I efteråret slog de først Brøndby ud af kvalifikationen og dernæst sendte de FC København ud af gruppespillet.