Helenius: Her er min næste drøm

01:47

Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

1 af 2

Onsdag blev drømmen om A-landsholdet en realitet for Nicklas Helenius. Torsdag er det så tid til at drømme endnu større for det nordjyske stjerneskud

Han fik ros for sit indhop i anden halvleg, også selvom det var selveste Nicklas Bendtner han erstattede. Nicklas Helenius kunne se tilbage på sin debut som A-landsholdsspiller med tilfredshed.

- Jeg føler, jeg kom ind og gjorde det, som man kan forvente. Jeg var med i et par gode aktioner, som jeg klarede fint, men selvfølgelig er det ærgerligt, at det sker i en kamp, hvor vi taber 3-1, forklarer Helenius til TV2/Nord.

Onsdag aften var Odense Stadion fyldt med indkøbslystne klubber fra ind- og udland. Og netop derfor hænger den nordjyske bombers indfriede drøm om landsholdet godt i tråd med den næste.

- Det er helt sikkert en stor drøm at komme til en klub i udlandet, så det må være min næste store drøm. Jeg håber og tror det sker på et tidspunkt, men hvornår er svært at sige, jeg har det godt i AaB, så det haster ikke, sagde Helenius efter torsdagens træning der var den sidste inden AaB allerede fredag møder FC Midtjylland i Aalborg.

Udover Helenius fik også Lasse Nielsen debut på A-landsholdet. På Færøerne var der debut på U-21 landsholdet til Kasper Kusk. Alle tre forventes dog alligevel at starte inde i fredagens kamp.

Forsiden lige nu