Hjørring imponerede i lokaldrama

En gedigen peptalk i halvlegen vendte kampen fuldstædig på hovedet.

I kampen for overlevelse var der vigtige point på spil, da FC Hjørring og Hobro IK i dag krydsede klinger i fodboldens 1. division. Ingen af holdene har fået mange point i forårets første kampe, og en sejr ville derfor lune godt i begge lejre.

I en underholdende og chancerig første halvleg blev Hobros Kasper Fisker enlig målscorer, og sikrede dermed Hobro en pauseføring på 1-0. Målet faldt, efter at Kasper Fisker havde modtaget bolden på egen banehalvdel, hvorefter han driblede til kanten af Hjørringfeltet og afsluttede fladt ved nærmeste stolpe.

Mens kampen igennem bød på masser af nerve og spænding, blev FC Hjørring mere dominerende fra 2. halvlegs start. Først udlignede indskiftede Patrick Pedersen, inden forsvarsklippen Babajide Ogunbiyi bragte hjemmeholdet foran, efter en situation, hvor Hobro-staben protesterede voldsomt over en dommerkendelse, de følte gik mod dem.

Mod slutningen kastede Hobro alt frem, men det var i stedet Christoffer Hansen, der cementerede sejren, inden han var tæt på også at gøre det til 4-1. Inden 3-1-målet var hjemmeholdets Maxime Annys netop blevet kåret til Man of the Match, da han fik sit andet gule kort, og måtte se 3-1-scoringen fra tribunen.

Med sejren kunne Hjørringspillerne glæde de 738 fremmødte tilskuere med forårets første sejr.