Foto: Mette Kristensen

Hobro forlænger med Thomas Hansen

Hobro IK har forlænget forsvarspilleren Thomas Hansens kontrakt til sommeren 2016.

32-årige Thomas Hansen, der har været i Hobro IK siden sommeren 2004 har forlænget sin kontrakt med Superligaklubben til sommeren 2016.

Hansen, der kom til klubben fra Brønshøj i 2014 har fået 144 Superliga-kampe på CV'et siden han debuterede for Brøndby IF i 2003 og har således været en del af Hobros Superliga-eventyr fra begyndelsen. Han spillede 20 kampe for Himmerlands-klubben i den forgangne sæson.

- Thomas Hansen er en erfaren og dygtig defensiv spiller, der kan bruge såvel hovedet som fødderne. Hans rutine har været vigtig for hele truppen i vores første sæson i Superligaen, og jeg er rigtig glad for, at vi har kunnet blive enige om en forlængelse af aftalen, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Thomas Hansen er blevet brugt i midterforsvaret og på den centrale midtbane hvor han i fem kampe vikarierede for skadede Jonas Damborg.

- Jeg er rigtig glad for at skulle fortsætte i Hobro. Det har været et helt fantastisk år, og jeg er stolt over at have været en del af det eventyr, som klubben har gennemlevet. Det har været vigtigt for mig at kunne vise, at jeg stadig kan gøre mig gældende, og personligt synes jeg, at jeg har bidraget fint til holdet i den netop afsluttede sæson, siger Thomas Hansen.