Foto: Torben Lykke Larsen (arkivfoto)

Hobro har udviklet 1. divisions bedste

Kantprofil har et halvt år mere i Hobro, inden turen går til Randers.

Gennem fem sæsoner har Kasper Fisker udviklet sig til ikke blot at være en af klubbens vigtigste spillere, men også en af 1. divisions største profiler. Det mener Hobros sportschef Jens Hammer, der er stolt over, hvad klubben og Kasper Fisker sammen har udviklet. Det skriver fodboldsitet bold.dk.

- I takt med, at Hobro har udviklet sig, har Kasper udviklet sig endnu mere. Han er en væsentlig del af, at vi er, hvor vi er i dag. Han er måske den mest seriøse spiller, vi har i truppen. Jeg er nok lidt farvet, men der er vel ikke bedre spiller end ham i 1. division, siger Jens Hammer til bold.dk.

Siden skiftet fra Skive er det blevet til mere end 150 kampe for Hobro, det har 25-årige Kasper Fisker gjort så overbevisende, at Superligaklubben Randers FC har sikret sig den teknisk stærke kantspiller fra årsskiftet.

Med skiftet til Superligaen slutter Kasper Fisker sig til rækken af tidligere Hobro-spillere, der nu skal forsøge sig i landets bedste række. De tidligere Hobro-drenge Kristoffer Pallesen, Danilo Arrieta og Alexandar Stankov forsøger sig fra weekenden også af på den helt store scene. Alle tre for oprykkerne fra Viborg.