LIGE NU:

Hobro henter Brøndby-spiller for sæsonen

Hobro IK henter Mikkel Thygesen til klubben fra Brøndby. Den 30-årige midtbanespiller får kontrakt sæsonen ud.

Lørdag blev det officielt at Emil Berggreen er fortid i Hobro og mandag morgen kan klubben så offentliggøre at man henter Brøndby-spilleren Mikkel Thygesen til klubben for resten af sæsonen.

- Det er et stort skridt for os, at vi er i stand til at tiltrække en spiller af en sådan kaliber som Mikkel Thygesen, der er tidligere anfører i såvel FC Midtjylland og Brøndby. Med sin store rutine vil han være en klar forstærkning af truppen i de svære kampe i foråret, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Mikkel Thygesen har over 300 Superliga-kampe i benene, ligesom han tre gange har tørnet ud for A-landsholdet. Og så bliver han i Hobro genforenet med Quincy Antipas som Hobro hentede i Brøndby op til deres debut i Superligaen.

- Alle fodboldromantikere er faldet for Hobro, og det er jeg også. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til klubben, siger hovedpersonen selv.

Mikkel Thygesen er i øjeblikket med Brøndby på træningslejr i Portugal, men rejser nu til Belek i Tyrkiet hvor Hobro er på træningslejr. Her håber man at Thygesen tirsdag kan tage sin næste gule klubtrøje på og komme på banen i testkampen mod Ferencváros Budapest fra Ungarn.