LIGE NU:

Hobro IK taber på straffespark til FC Roskilde

11 nye spillere i startopstillingen fik ikke vist klasse, da superligaholdet var i Roskilde i pokalturneringen.

Der var comeback til Mikkel Beckmann i tirsdagens pokalkamp, men ellers var der ikke meget positivt at tage med hjem for Hobro-spillerne, som efter en tam indsats måtte give fortabt efter straffesparkskonkurrence til et mere træfsikkert 1. divisionshold.

Træner Jonas Dal, der i disse dage har travlt med at afvise en ny kontrakt med Esbjerg, havde valgt at stille til kampstart med et helt hold reservespillere, som blev sat på prøve i en kamp med betydning.

Regnen væltede ned hele kampen, og ingen af holdene formåede at score på deres chancer i den ordinære spilletid. Derfor skulle holdene ud i to gange 15 minutters omkamp.

Bedste forsøg fra Hobro IK i omkampen tilfaldt indskiftede Pål Kirkevold, der sparkede et frispark i sidenettet. Værterne kom imidlertid endnu tættere på, da Lars Brøgger vandt en duel i feltet og headede bolden videre mod Andreas Lissau, der headede bolden på overlæggeren.

Men stadig ingen mål efter 120 minutters spil, og så måtte kampen afgøres fra 11-meter pletten. Og så indfandt spændingen sig. Først efter Christoffer Østergaards brændte forsøg på tredje knald eller fald spark kunne Stefan Hansen score det afgørende mål og dermed sende hjemmeholdet videre til et møde med FC Midtjylland i næste runde af DBU Pokalen.

Næste kamp for Hobro IK er på søndag, hvor turen igen går til Sjælland, når FC København venter i Telia Parken.