LIGE NU:

Hobro melder sig forårs-klar

Vinterpausen har i Hobro betydet et farvel til Emil Berggreen, men med tilgangen af Mikkel Thygesen og Mikkel Beckmann føler man sig klar til forårsæsonen.

Der har været rigtig travlt i Hobro i denne vinterpause. Klubbens unge angriber Emil Berggreen er blevet solgt til tysk fodbold, og det efterlod oprykkerne med et hul i forreste geled. Her håbede man på, at den unge FC Midtjylland-spiller, Paul Onuachu var løsningen, hvilket ikke viste sig at holde stik.

- I første omgang håbede vi, at vi ikke skulle i gang i dette vindue. Da Emil røg, var vi ret sikre på, at vi kunne få fat i Paul, men det viste sig tre timer før deadline ikke at være muligt. Vi valgte ikke at lave en panikløsning, og så fik vi muligheden for at hente Mikkel Beckmann, hvilket har givet os ro på bagsmækken, siger cheftræner Jonas Dal.

Tilknytningen af Mikkel Beckmann og navnebror Mikkel Thygesen har dog ikke fået Hobro til at lætte foden fra speederen. Jagten på en stor angriber fortsætter, og klubben har haft Anicet Eyenga og Nyasha Mushewki til prøvetræninger. Førstnævnte er dog allerede ude af klubbens søgelys igen.

- Det er klart, at vi med Emils afgang har skulle finde ud af, hvordan vi skal blande posen. Der er nogle spillere, der er prøvet af på forskellige positioner, men vi skal ikke opfinde den dybe tallerken, siger Jonas Dal.

Cheftræneren ser frem til første kamp på søndag mod SønderjyskE, og han føler, at Hobro er klar til at gå det vigtige forår i møde.

- Jeg tror, at vi nok skal klare den. Vi har den tilgang, at vi vil spille for at opnå og ikke for at undgå, siger Jonas Dal.