Foto: Dannie De Neergaard, HIK

Hobro-profil skal under kniven

Mikkel Bechmann er ude de næste seks til syv uger, da Hobro-spilleren skal opereres i sin ankel.

Superligaklubben Hobro har været hårdt ramt af skader i starten af denne sæson. Flere af klubbens profiler har måtte sidde uden for med skader, og for angriberen Mikkel Bechmann bliver tiden uden for stregerne nu forlænget.

Det er en skade i den ene ankel, som holder Mikkel Bechmann ude af spillet, og det er en skade, som har drillet den tekniske angriber igennem et stykke tid.

- Om seks til syv uger skulle jeg gerne være tilbage i fuld træning igen. Så jeg satser på at være tilbage i starten af oktober, siger Beckmann til bold.dk.

Mikkel Bechmann kom til Hobro i vinter, og her har han haft svært ved at sætte det aftryk på holdet, som mange havde forventet.

Hvad der yderligere er skidt for Hobro er, at samtidig med Mikkel Bechmanns fravær i de næste to måneder, så må holdet også undvære en af sidste sæsons profiler, da Quincy Anitpas stadig også døjer med den skade, der holdte ham ude i den sidste del af forårets kampe.

Derfor er det et noget svækket Hobro-mandskab, der senere i dag skal forsøge at fortsætte den gode stime mod Brøndby, der i sidste sæson led tre nederlag til Hobro.

Kampen på Brøndby Stadion fløjtes i gang kl.18 i dag, og den kan følges på TV3+