LIGE NU:

Hobro var foran til sent i kampen, men måtte nøjes

Hobro overvintrer med seks point ned til nedrykningsstregen efter uafgjort ude mod FC Vestsjælland.

21 point i 17 kampe. Det havde oprykkeren Hobro næppe turde tro på inden sæsonstarten, men det blev en realitet med 1-1 i søndagens udekamp mod FC Vestsjælland i efterårets sidste runde.

Pointet var vigtigt set i det lys, at FC Vestsjælland netop er holdet på den anden side af nedrykningsstregen, som Hobro skal sørge for at holde sig over.

Nu overvintrer Hobro med seks point ned til konkurrenten. Derimod kommer FC Vestsjælland på en svær mission i foråret.

Qua sin position fem point under nedrykningsstregen inden kampen var FC Vestsjælland tvunget til at gå efter sejren, og hjemmeholdet var da også dominerende fra begyndelsen.

Omvendt ville uafgjort være et fint resultat for Hobro. Derfor fokuserede oprykkeren på god defensiv organisation, hvilket gav FC Vestsjælland svære betingelser.

Hjemmeholdet blev tvunget til at øse bolde ind i Hobros straffesparkfelt, men det blev nu også farligt af og til.

Peter Nymann og Rasmus Festersen var tættest at skaffe føring til Slagelse-holdet, hvilket havde været fortjent ved pausen. Men i stedet slog Hobro til med en glimrende offensiv aktion.

Emil Berggreen tæmmede bolden med låret på kanten af straffesparksfeltet, driblede igennem et par Slagelse-forsvarere, inden han sendte bolden fladt i mål til 1-0 to minutter inden halvtid.

Kort efter pausen havde Quincy Antipas en god mulighed for at øge, men derefter overtog hjemmeholdet al spillet, mens udeholdet alene lukrerede på kontraangreb.

10 minutter før tid kom forløsningen for hjemmeholdet, da Hobro blev fanget i ikke at være helt på plads.

FC Vestsjælland fik plads til at gennemføre et glimrende angreb, som Rasmus Festersen afsluttede sikkert til 1-1, hans syvende sæsonmål.

I kampens sidste minutter pressede FC Vestsjælland hårdt for sejrsmålet, men forgæves.