Foto: Christian French (arkiv)

Hobro: Vi pynter i Superligaen

Hobro skal også i næste sæson spille i Superligaen, og klubben mener selv, at den har bevidst, at man hører til i landets bedste række.

Knap er Superliga-sæsonen slut, før en ny truer. Det kan man konstatere i Hobro, hvor man i den kommende sæson skal forsøge at efterfølge sidste sæsons flotte syvendeplads.

Flere fodboldeksperter har allerede nu spået, at der venter Hobro en meget vanskelig anden sæson i Superligaen, og det anerkender man fuldt ud i den nordjyske klub.

- Vi har stor respekt for sæson nummer to i Superligaen. Vi skal arbejde endnu hårdere, endnu bedre og endnu længere, end vi har gjort hidtil. Derfor har vi købt spillerne fri tidligere, så vi kan få bedre tid til at restituere," siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

I sidste sæson var træningstiderne i Hobro klokken 15, men i den kommende sæson vil det blive rykket til klokken 13, for at give spillerne og trænerteamet bedre betingelser.

- Vores første sæson i Superligaen gik over al forventning. At opnå 43 point i den bedste række var en langt større præstation end at rykke op fra 1. division. Uanset, hvad eksperterne har sagt, så pynter vi bestemt i Superligaen, hvad såvel tilskuertal, tv-seere og medieinteresse vidner om, siger sportschefen, der tilføjer at klubbens overordnede mål for sæsonen 2015/16 at sikre sig endnu en sæson i den bedste række.

Hobro har også forstærket sig på spiller-siden. Her er der skrevet kontrakt med Morten Beck Andersen, Kasper Povlsen og Göckan Kaya, men også her lover sportschefen, at der vil ske mere aktivitet.

- Vi er ikke færdige med at handle ind, og vi kommer ud af transfervinduet med en endnu stærkere trup, siger Jens Hammer Sørensen.