LIGE NU:

Højgravid doublespiller skifter til Vendsyssel EB

Vendsyssel Elite Badminton har sikret sig den 31-årige Rikke Olsen Siegemund. Hun er højgravid, men den kommende VEB-spiller garanterer, at hun er klar til sæsonstart

Vendsyssel Elite Badminton opruster til næste sæson. Rikke Olsen Siegemund skifter til VEB fra Solrød, som hun var med til at spille op i 1. division.

Den kommende VEB-spiller er i øjeblikket højgravid og er sat til at føde den 29. april. Hun havde egentlig regnet med, at hun i den kommende sæson skulle nøjes med at være spillende træner i en 2. divisionsklub, men pludselig var VEB ude med snøren:

- Jeg kan mærke, at lysten stadig er der, og skal det være, skal det være nu. Desuden er det jo en god motivationsfaktor, når jeg skal i form igen efter fødslen, siger Rikke Olsen Siegemund.

Klubben ser frem til at få den rutinerede spiller til det nordjyske.

- Vi føler virkelig, vi har gjort et scoop. I næste sæson må vi igen kun have tre udlændinge på holdet, og derfor er det vigtigt at få fat i de dygtigste danskere. Det har vi gjort med Rikke Olsen Siegemund, vurderer Peter R. Jensen.

Rikke Olsen Siegemund afviser, at man igen kommer til at se hende på landsholdet eller på den internationale badmintonscene.

- Jeg gør ikke comeback på landsholdet. Jeg føler, jeg har gjort min værnepligt, slutter Rikke Olsen Siegemund.