Foto: Jan Thuesen (privatfoto)

Holger fandt mobiltelefon til karneval

Tre udklædte unge mænd fra Mors fandt lørdag under Aalborg Karneval en tabt mobiltelefon. De sørgede for at aflevere den til "ordentlige mennesker" og kort efter var mobiltelefon og ejer genforenet.

Hundredevis af mobiltelefoner, nøgler, punge og andet hittegods, der er blevet tabt under Aalborg Karneval lørdag afventer søndag at blive afhentet på politigården i Aalborg.

Men under karnevalsoptoget sørgede tre "Holgere" fra Mors for at en mobiltelefon kunne blive genforenet med sin ejer allerede under optoget. Det får de nu en tak for på Facebook.

Det var Jan Thuesen fra Ferslev ved Svenstrup, der sammen med sin hustru Bente fik log til at give mobiltelefonen tilbage til sin rette ejermand, men det var kun fordi de tre fyre fra Mors, der alle var klædt ud som Holger fra "Find Holger-"bøgerne afleverede den til dem i første omgang.

"De spurgte Bente og jeg "om vi var ærlige og redelige mennesker" - for de havde under karnevaloptoget, der afgik fra Vestbyen, fundet en hvid iPhone og bad os aflevere den til politiet så den kunne komme tilbage til rette ejermand," skriver Jan Thuesen på Facebook i en opdatering, der er blevet delt mere end 2000 gange.

Så langt kom telefonen dog aldrig, for ejeren havde sendt en SMS til sig selv, som Jan og Bente Thuesen svarede på og efter en kort korrespondance var den tabte telefon hjemme igen.

"Tak til de søde , rare og ærlige unge mænd fra Mors," slutter Jan Thuesen sin opdatering og tilføjer en opfordring til at dele opslaget, så det måske når frem til de unge mænd selv.