Hot Shots forlænger med profil

En af de absolut største profiler i den danske floorballliga, 29-årige Kim Olesen, har forlænget sin kontrakt med Brønderslev Hot Shots. Han skal dermed i gang med sin fjerde sæson i Brønderslev efter, at han kom til klubben fra de daværende danske mestre

Kim Olesen kommer oprindeligt fra Herning, hvor han i de tidlige år af hans karriere var deres største profil. Det medførte senere en kontrakt med Herlev FC, hvor han sammen med den lille dansk/italiener, Daniele Berardino udgjorde det farligste angreb i Danmark på daværende tidspunkt.

Derefter gik turen til Frederikshavn og til FC Outlaws, hvor han var en af de bedste spillere på det hold, der et par gange i træk vandt DM.

-Kim Olesen har et fighterhjerte, samt en vindermentalitet der er der er svær at finde i Danmark. Han har samtidig et kæmpe overblik og er blandt andet en af grundene til, at Michael Andersen ligger nummer et på topscorerlisten i Danmark. Han var ønsket af flere af vores konkurrerende klubber, men heldigvis vil Kim fortsætte hvor han er, og være med til at få Brønderslev Hot Shots helt til tops, og det er jeg selvfølgelig ovenud lykkelig for, siger Thomas Lodberg sportschef i Brønderslev Hot Shots Floorball Club.

Kim Olesen blev i sæsonen 2005/06 topscorer i Danmark, med over 100 point, og blev samtidig kåret til årets floorball spiller i Danmark. Kim Olesens kontrakt udløber i sommeren 2009.