LIGE NU:

Hotdog-ekspedient: Surrealistisk røveri

Den kvindelige ekspedient, der onsdag aften blev udsat for et røveri på en grillbar på Kastetvej, troede i første omgang slet ikke på, at der var tale om et røveri.

- Det virkede noget amatøragtigt. Sådan lyder det fra den kvindelige ekspedient, der onsdag aften var udsat for et udsædvanligt røveri på en grillbar på Kastetvej.

Betalte for pølsen
Den unge gerningsmand kommer ind på grillen lidt over 21, bestiller og betaler for en frankfurter med ketchup og sætter sig ned og spiser den.

Efter cirka ti minutter, da han er den eneste kunde tilbage, går han op til disken og truer ekspedienten med en pistollignende genstand til at udlevere pengene.

Troede, det var en joke
- I første omgang troede jeg slet ikke på ham og spurgte, om han lavede sjov med mig. Men det gjorde han tydeligvis ikke og gentog flere gange, at jeg skulle udlevere pengene med det samme.

Det gjorde ekspedienten så, og den pølsespisende røver stak af med 4000-5000 kroner i kontanter.

Flygtede på scooter
Efter røveriet løb flygtede han på en sølvfarvet scooter uden nummerplader tværs over Kastetvej og ned af Schleppegrellsgade mod havnen.

I sin ivrige flugt var han ifølge ekspedienten ved at blive kørt ned af to biler på Kastetvej.

Mere vred end bange
Den kvindelige ekspedient er på arbejde igen i dag. Hun er ikke videre rystet på trods af den ubehagelige afslutning på tirsdagens aftenvagt.

- Jeg var så arrig efter røveriet, at jeg gik og sparkede til ting. Tænk at være så fræk! Så ville han måske også have en fransk hotdog med på vejen hjem efter røveriet, siger ekspedienten.

Nordjyllands hører gerne fra vidner, der har set røveren omkring Kastet Grill & Burger omkring 21 tiden i går aftes.

Manden beskrives som:

- 15-18 år
- 170-175 cm
- Bleg og med bumser i ansigtet
- Iført hvid hættetrøje med et dødningehoved påtrykt
- blå jakke

Politiet kan kontaktes på telefon 114.