Hurtigt Hobro-mål nedlægger tamme FCN

Hobro har ni point til nedrykningsstregen efter lørdagens 1-0-sejr over et tamt FC Nordsjælland-mandskab.

FC Nordsjælland kunne ikke svare igen på et hurtigt mål af Hobro, der vandt lørdagens opgør i Alka Superligaen med 1-0.

Midterforsvareren Anders Egholm blev matchvinder på DS Arena i Hobro med en scoring efter to minutter.

FCN havde masser af spil og boldbesiddelse, men gæsterne var stort set ikke farlige foran mål. Det var hjemmeholdet til gengæld med langt mere målsøgende spil.

Anders Egholm bragte nemt Hobro foran på et hovedstød i kampens indledning, efter at bolden blev lagt ind over fra højrekanten.

Selv om FCN-spillerne var i overtal i straffesparksfeltet, så blev Egholm ikke generet synderligt, og så kunne den høje midterforsvarer passere FCN-keeper David Jensen. Målmanden var også alt for passiv.

Oprykkerne var tæt på at øge til 2-0 i et heftigt bombardement af FCN's mål i begyndelsen af anden halvleg, hvor Nicklas Mouritzen fik reddet bolden på målstregen.

Et par enkelte gange havde FCN mulighed for at udligne, men svenske David Moberg Karlsson nåede aldrig frem til de ellers fine indlæg, der blev slået fra lynhurtige Joshua John på gæsternes venstrekant.

Marcus Ingvartsen var også tæt på at udnytte et sjældent forsvarskiks hos Hobro, da han omringet af modspillere fik panden på bolden. Desværre for Ingvartsen sad hovedstødsforsøget lige i handskerne på Hobro-keeper Jesper Rask.

FCN kan meget vel gå et hårdt forår i møde, efter at nordsjællænderne for en uge siden tabte 0-3 på hjemmebane til Randers FC. Holdet har dog hele 10 point ned til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen.

Hobro kan til gengæld begynde at drømme om overlevelse med ni point ned til FC Vestsjælland.