Hvidt: - Vi har været det bedste hold hele sæsonen

KIF Kolding Københavns rutinerede målmand Kasper Hvidt glæder sig til DM-finalerne mod Aalborg Håndbold.

Aalborg Håndbold endte som nummer fire i grundspillet og slog kun med nød og næppe sensationsholdet Mors-Thy ud i weekendens DM-semifinale.

KIF Kolding København vandt grundspillet og slog et rutineret Skjern-hold ud i semifinalen.

Med den historik in mente mener KIF-keeper Kasper Hvidt, at styrkeforholdet er på plads inden lørdagens første DM-finale i Aalborg.

- Det bliver da to rigtig sjove kampe. Vi har været det bedste hold i hele sæsonen. Det viser både vores førsteplads i grundspillet, hvor vi var 10 point foran Aalborg.

- Og i semifinalerne har vi trods alt været det bedste hold mod Skjern, som blev nummer to i grundspillet. Så vi glæder os rigtig meget og håber, at det bliver to seværdige kampe, siger Kasper Hvidt.

Kolding-træner Peter Bredsdorff-Larsen holdt vejret i spænding i de sidste minutter af søndagens DM-semifinale mod Skjern, som var ved at slå Kolding ud efter et mirakel-comeback.

- Vi er fantastisk glade og lettede over, at det lykkedes os at komme i den finale. Det er det, vi har spillet for, og det er det, vi er sat i søen for.

- Den energi, der er blevet lagt i det her projekt, gav lige pludselig mening. Det er en kæmpe forløsning, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

- Vi har alle knoklet hele vinteren og spillet 54 kampe. Det er først nu, at det hele for alvor giver mening, og det er vi selvfølgelig lettede over.

- Vi er ikke tilfredse, men vi er lettede over at komme i finalen, forklarer han.

I DM-finalen venter Aalborg, og til den første kamp på lørdag håber Kolding-lejren på, at flere af de slidte og halvskadede spillere bliver helt klar.

- Nu må vi se. Jeg har ikke tjekket et sekund med Aalborg. Nu vil jeg kigge vores egen trup efter i sømmene, og så må vi se, hvad vi har at spille med på lørdag.

- Vi glæder os til de to finaler mod Aalborg, siger Peter Bredsdorff-Larsen.