LIGE NU:

IDA Service A/S får ny direktør

Jesper Busk, tidligere adm. direktør og landechef for ISS Facility Services, afløser Ole Klitgaard Friis som adm. direktør i IDA Service.

Jesper Busk tiltræder stillingen den 1. maj 2008. Ole Friis vil for en periode beholde en aktiv rolle i virksomheden for at sikre en glidende overgang.

Den nye direktør startede sin karriere som lederaspirant i ISS, og har siden arbejdet sig op til stillingen som adm. direktør for ISS koncernens danske datterselskab.

Ole Klitgaard Friis fylder 60 år i foråret og har valgt at bruge anledningen til et generationsskifte.

- Det har været meget vigtigt for os, at finde en ny direktør, der er nærværende, omhyggelig og ærlig og som helhjertet tror på, at teamwork og trivsel skaber vækst og resultater. Det er jeg sikker på, at vi har fundet i Jesper, og jeg - det øvrige lederteam og IDA Service A/S' mange dygtige medarbejdere rundt omkring i landet - ser frem til et nært og frugtbart samarbejde med ham, siger den snart tidligere direktør af IDA Services.

Ole Friis grundlagde IDA Services i 1984. Virksomheden er siden blevet Danmarks tredje største servicevirksomhed, med 1400 medarbejdere og en omsætning på knap en halv milliard kroner årligt.