Seneste nyt

fra Nordjylland

Indbrudsbølge i Vendsyssel: Yderligere tre indbrud i landejendomme

Der er en indbrudsbølge i gang i Vendsyssel. Det står klart, efter at der tirsdag blev anmeldt yderligere tre indbrud i tre forskellige ejendomme. 

Mandag fik Nordjyllands Politi anmeldelser af fire indbrud. Og fælles for alle syv indbrud er, at de ligner hinanden. Lige nu har politiet ingen signalementer eller umiddelbare spor at gå efter. 

- Derfor frygter vi, der kan komme flere indbrud, siger Peter Skovbak, der er politikommissær hos lokalpolitiet i Frederikshavn. 

Tre nye lignende indbrud

Det første af de nye indbrud skete på Stagstedvej i Smidstrup. Mellem klokken 07:30 og 16:00 var de ubudne gæster kommet ind gennem et vindue. Med sig tog de tre bærbare computere, smykker, armbåndsure og en jakke samt sko. 

Desuden var der forsvundet sportstasker, som politiet går ud fra, er blevet brugt til at transportere tyvekosterne med sig. 

Det andet indbrud skete på Bredmosevej ved Dybvad. Mellem klokken 08:00 og 14:00 blev et vindue knust, og her forsvandt nogle smykker, en computer og en B&O-subwoofer, som er en speciel højttaler. 

Det sidste indbrud skete på Horsevadvej ved Jerslev, hvor tyven(e) gennem en knust rude stak af med en computer og en Tommy Hilfiger-hættetrøje. 

- Alle indbrud er sket på landet, og der har vi i lang tid haft ganske få indbrud, så det er en ændring i billedet, siger Peter Skovbak og fortsætter:

- Hvis nogen kender til noget, er vi interesseret i at høre om det på telefon 1-1-4, lyder opfordringen.