Nordjyllands Politi efterlyser en 39-årig mand, da de formoder, har står bag en række indbrud. Foto: Thomas Gaardsmand

Indbrudsbølge: Politiet efterlyser mistænkt

Nordjyllands Politi efterlyser nu en 39-årig mand, der mistænkes for at stå bag flere indbrud i Nordjylland.

OBS: Manden har meldt sig selv til Nordjyllands Politi den 8. januar. Derfor er navn og billede af den 39-årige mand fjernet.

Nordjylland har været hårdt ramt af indbrud den seneste tid, og i forbindelse med efterforskningen af de mange indbrud efterlyser politiet nu offentligt den 39-årige mand, som man mistænker for at stå bag en række indbrud. 

Manden er 186 cm høj og almindelig af bygning, og han har været eftersøgt af politiet siden den 15. november. Men trods adskillige opfordringer han han ikke ønsket at melde sig selv, og derfor har Nordjyllands Politi nu besluttet at efterlyse ham med billede i offentligheden. 

- Hvis man ser ham, eller i øvrigt har oplysninger om hans opholdssted, så skal man straks ringe til Nordjyllands Politi på 114, siger politikommisær hos Nordjyllands Politi, Mikkel Brügmann. Han fortæller også, at efterforskningen indikerer, at manden enten opholder sig i hovedstadsområdet eller i Nordjylland. 

- Den eftersøgte ved, at vi leder efter ham, så han kan lige så godt møde op på nærmeste politistation, siger efterforskningslederen.  

Forbindelse til tyveri af designermøbler

I forbindelse med efterforskningen af de mange indbrud i Nordjylland foretog Nordjyllands Politi den 14. november en ransagning af et lagerrum i Himmerland, hvor der blev fundet tyvekoster for flere 100.000 kroner. Der var blandt andet tale om adskillige designergenstande i form af både sofaer, lamper, stole og porcelæn. 

I den forbindelse anholdt politiet samme dag to nordjyske mænd på henholdsvis 42 og 55 år, som begge sidenhen har været varetægtsfængslet. Politiet mistænker den efterlyste Psymon Larson for også at have forbindelse til de tyvekoster, der blev fundet under ransagningen i Himmerland og for at være medvirkende til flere indbrud i private boliger. 

Har man oplysninger i sagen kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 114.