LIGE NU:

Ingen røg til viceværten.

Rygeloven, der trådte i kraft den 15. august, giver stadig anledning til problemer når den skal fortolkes. Et boligselskab i Aalborg har skrevet til lejerne, og bedt dem om at lade være med at ryge hvis viceværten skal på besøg.

Beboerne i Boligforeningen af 1951 fik for nyligt et brev fra boligforeningen, hvor boligselskabet beder beboerne om ikke at ryge hvis de får besøg af viceværten.

-Det syntes jeg simpelthen er at gå for langt over folks grænser. Det er deres hjem og folk må gøre hvad de vil i deres eget hjem, siger en af lejerne Pia Christensen til TV2/NORD.

Boligselskabet Plus-Bolig, der har udsendt brevene, har ikke meget lyst til at kommenterer brevet, men personalechef, Annette Overgaard Jensen, siger til TV2/NORD, at boligselskabet i brevet kun henstillet til at man ikke ryger, hvis viceværten skal på besøg. Og at det alt sammen er af hensyn til viceværternes arbejdsmiljø.

- Det er noget pjat. Fordi en vicevært der kommer 5 minutter i en lejlighed, kan jo ikke nå at indånde ret meget røg alligevel, siger lejer Jørgen Christiansen til TV2/NORD.