Ingen søndagssejre i 1. division

Viborg og Vejle fra toppen af Betsafe Ligaen var for store nogle mundfulde til de trængte nordjyske hold fra Hjørring og Blokhus.

At kalde Blokhus FC for et trængt hold tangerer en underdrivelse, da holdet udgør den absolutte bundprop i 1. division.

Alligevel forsøgte de at tage point fra Viborg med en tidlig Blokhusscoring af Jeppe Østenkær. Og Viborg måtte helt hen i det 61. minut før de fik udlignet - men siden så de sig ikke tilbage, og kampen endte 3-1 til gæsterne.

Lidt det samme mønster udspillede sig i kampen mellem Vejle Boldklub Kolding og FC Hjørring. De nordjyske gæster startede med en ultra hurtig scoring fra Søren Philipp i det 8. minut - men så vågnede hjemmeholdet, og fra slutningen af 1. halvleg til det 90. minut nettede Vejle hele fem gange.