Ingen spor af indiske børn

Foto: Per Frank Paulsen

Nordjyllands Politi efterlyser 11 indiske børn, der er deltagere ved et håndboldstævne.

Lørdag aften udsendte Nordjyllands Politi en efterlysning på sin Twitter-profil. I efterlysningen står der: "Vi mangler 11 indere i alderen 14-16 år. De deltager p.t. i et håndboldstævne i Dronninglund. Ring hvis du ser dem."

Der et helt indisk håndboldhold, der er forsvundet - og har været væk siden lørdag formiddag kl. 10.30. De 11 drenge var deltagere ved Dronninglund Cup.

Det er kun børnene, der er forsvundet, mens holdlederne lørdag aften rejste til København for at flyve hjem til Indien. Sammen med arrangørerne af håndboldstævnet har lederne ledt efter drengene, men uden held. Og de har heller ingen ide om, hvor børnene kan være.

Nordjyllands Politi har fået flere henvendelser frafolk, som mener at have set drengene forskellige steder i Nordjylland samt i et tog mod Århus. Senest er drengen meldt set i et tog mod København.

Drengene har efterladt deres pas på den skole, der overnatter på i forbindelse med stævnet i Dronninglund. De har taget deres mobiltelefoner med sig, men dem svarer de ikke på. Heller ikke deres bagage har de taget med sig, og politiet ligger nu inde med alle indernes ejendele.

- Vi kan kun gætte på, om det er planlagt eller de bare er blevet væk, men det undrer os meget, at de ikke har rettet henvendelse til nogen myndigheder, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

Drengene har formentlig op imod 200 euro på sig hver, og for de penge kan de være kommet vidt omkring med tog i Europa, siger vagtchefen.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der ved noget om drengenes færden. Det kan ske på telefon 1-1-4.

Forsiden lige nu