Nordjyllands Politi beder om hjælp til at finde gerningsmændene bag røveriet mod Nordea i Hals. Foto: Nordjyllands Politi

Intet spor af røvere

Nordjyllands Politi leder fortsat efter de to mænd, der onsdag aften begik røveri mod Nordea i Hals. Politiet offentliggjorde forleden billeder fra bankens overvågningskamera, men det har ikke givet afgørende spor i opklaringsarbejdet.

Røveriet skete efter lukketid omkring klokken 16.20, hvor de to mænd brækkede bagdøren op. I banken var to kvindelige ansatte, og mens den ene blev holdt op, blev den anden truet til at åbne et pengeskab, og røverne slap af sted med både dansk og udenlandsk valuta.

- Vi har fået få henvendelser, der ikke har ført til yderligere, så vi er fortsat meget interesseret i at høre fra folk, der har kendskab til røveriet, fortæller Torben Asmussen fra Nordjyllands Politi.

Røverne beskrives som:

A: mand, 20-30 år, ca. 175-180 cm. høj, veltrænet, iført en grå hættetrøje med lynlås foran og et stort logo: "3" på hætten og mørke cowboybukser. Hætten på hættetrøjen var trukket op foran ansigtet som maskering, ligesom der muligvis var et klæde for underansigtet.

B: Mand, 20-30 år, ca. 175 cm. høj, almindelig af bygning, iført en sort halvlang jakke og mørkt tøj. Hætten på jakken var trukket op foran ansigtet som maskering.

Politiet ved ikke, hvordan mændene er flygtet fra stedet, men efter røveriet har vidner bemærket hvid Mercedes Vito og en ældre sølvgrå Ford Mondeo, som kørte ud ad Hals i retning mod Ulsted med høj hastighed, og disse køretøjer kan være benyttet af gerningsmændene som flugtbiler.

Har du oplysninger i sagen, kan Torben Asmussen fra Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 114.