Foto: Ib William Christensen

Ishockey fortsat i fare

Blot to dage før fristen for at spytte penge i den tomme ishockeybøtte udløber, er det endnu ikke lykkedes Aalborg Pirates at skaffe den fornødne kapital til at fortsætte ishockeyen i Aalborg.

Men formanden for Aalborg Pirates, Morten Fals, er begrænset optimistisk, for det er lykkedes at indhente hovedparten af de millioner den aalborgensiske ishockeyklub for få uger siden manglede. For få uger siden manglede klubben akut tre millioner kroner.

- Vi mangler en million kroner her og nu, og jeg havde håbet, at jeg i forbindelse med kampen torsdag kunne sige, at klubben var reddet, men det kan jeg desværre ikke, siger Morten Fals.

Tiden presser sig voldsomt på i Aalborg Pirates. På bare to dage skal ishockeyklubben skaffe en million kroner for at overleve.

Erhvervsmanden Mads Peter Veiby har meldt sig på banen, og meddeler, at hans firma, spilnu.dk netop har tegnet et sponsorat i Aalborg Pirats. Det har virksomheden aldrig tidligere gjort, men Mads Peter Veiby, understreger, at han mener, det er vigtigt, at Aalborg også fremover har en ishockeyklub. Det redder dog ikke ishockeyklubben.

- Vores sponsorat er tænkt som et opråb til andre virksomheder om at melde sig og støtte Pirates, siger Mads Peter Veiby, som tilføjer, at sponsoratets størrelse ikke skal offentliggøres, men at der er tale om et seks cifret beløb.

Hvis det lykkedes Aalborg Pirates at finde den sidste million, er ishockeyen i Aalborg reddet for næste sæson, og så vil spillerne løbe på banen med logoet fra spilnu.dk på hjelmen.

Fristen for at melde sig med økonomisk støtte udløber fredag til midnat, og det er ifølge bestyrelsesformand Morten Fals den absolutte sidste chance.

- Vi forlænger ikke fristen, men står fast, for det er jo i sidste ende et spørgsmål om folk overhovedet vil have ishockey i Aalborg eller ej - og ikke mindst vil være med til at betale for det, siger Morten Fals, som indrømmer, at han såvel som klubben lige nu er under et massivt pres

- Uanset udfaldet så trækker vi i hvert fald pinen til det sidste, siger Morten Fals.