Jagtforening skyder igen

Stor dag for Råbjerg Aalbæk Jagtforening. Efter flere års udskydelser på grund af klager og indsigelser, så kunne klubbens medlemmer igen i dag skyde løs på flugtskydningsbanen Kyllesbæk. Men ikke alle er lige tilfredse.

Fem års kamp er slut. En ny miljøgodkendelse til jagtforeningen har igen gjort det muligt for jægere at løsne skud på Kyllesbæk.

- Det er noget vi har ventet længe på, og vi har virkelig arbejdet hårdt for det, så det er skønt, at vi nu kan komme i gang, fortæller formanden for Råbjerg Aalbæk Jagtforening, Grethe Larsen Strauss.
 

Men 300 meter derfra bor naboen Finn Rasmussen, og han er alt andet end tilfreds.

- Med  skydebanen kan vi jo se frem til en masse larm, så alle udendørs aktiviteter kommer vi til at skære ned på, siger Finn Rasmussen.
 

Det er ikke første gang, at Finn Rasmussen er på kant med flugtskydningsbanen. Tilbage i 2010 fik han landsrettens ord for, at Frederikshavn Kommunes ekspropriation af en del af  Finn Rasmussens jord til skydebanen var ugyldig. Men sagen slutter ikke her. Kommunen forsøger nu igen, at få Finn Rasmussens jord eksproprieret, så skydebanen kan blive udvidet.