Jan Lennartsson i AaB til 2010

AaB Håndbold har forlænget aftalen med den svenske landsholdsspiller Jan Lennartsson med et år.

<b>Svenske højre fløj</b>
Jan Lennartsson kom til AaB Håndbold den 1. juli 2007, og at det er lykkedes at blive enige om en forlængelse med den svenske højre fløj, glæder sportsdirektør Jan Larsen.

- Vi er overordentligt tilfredse med, at det er lykkedes at forlænge aftalen med Jan Lennartsson, der har vist sig som en meget vigtig spiller for os - ikke bare på banen, men så sandelig også udenfor, siger han og fortsætter:

- Jan er en af de bedste højre fløje i CBB Mobil Ligaen, og er samtidig fast mand på det svenske landshold, så vi er utroligt tilfredse med at en forlængelse er kommet i stand, siger Jan Larsen.

<b>33 kampe 146 mål</b>
Jan Lennartsson er indtil nu noteret for 33 ligakampe for AaB Håndbold og har i disse kampe scoret 146 mål.

- Jeg synes, AaB er en fantastisk klub at spille for. Jeg ønsker at vinde med holdet, og jeg har stor tiltro til, at vi med det nuværende hold har gode chancer for at opnå store resultater, og det ønsker jeg også fremover at være en del af.

- Samtidigt er jeg og min familie faldet rigtigt godt til i Danmark og Aalborg, og jeg føler mig virkeligt godt tilpas både på og udenfor banen, så en forlængelse var helt naturlig for mig, siger Jan Lennartsson selv om aftalen.

AaB Håndbold og Jan Lennartsson har med aftalen, papir på hinanden indtil den 30. juni 2010.