LIGE NU:

Jens Nielsen tilbage i varmen på landsholdet

Ishockeylandstræner Mike Sirant har hevet veteranen Jens Nielsen ind på holdet igen. Michael Madsen starter på mål i den første kamp

Når Danmark torsdag møder enten Schweiz eller Sverige, bliver det med en lidt anden kædesammensætning end i tirsdagens 4-3-sejr over Ukraine.

Landstræner Mike Sirant har nemlig skiftet ud i tredjekæden, så Jens Nielsen, der ellers var forvist til en bænkplads, skal spille sammen med Christoffer Kjærgaard og Mads Christensen. Dermed er den 37-årige AaB-spiller tilbage i varmen.

- Jens har tacklet situationen meget professionelt og viste et par gode ting i de få skift, han fik mod Ukraine. Det er en belønning for det arbejde, han har udført, men også en evaluering af, hvordan vi stiller det bedste hold, siger Sirant, der også har skiftet ud på målmandsposten. Peter Hirsch får en pause, og Michael Madsen starter i stedet inde.

Hvem modstanderen helt nøjagtigt bliver, afgøres onsdag aften. Vinderen af kampen mellem Sverige og Schweiz skal allerede torsdag klokken 18.15 møde Danmark.

/ritzau/