LIGE NU:

Jernbanebroen er klar til fuld normal togtrafik

Jernbanebroen over Limfjorden åbner til fuld normal togtrafik mandag den 29. april. Første tog fra Lindholm afgår kl. 4.44.

Den nye broklap blev monteret for to uger siden, de afsluttende spor- og sikringsarbejder er afsluttet, og her i weekenden bliver der gennemført en række testkørsler. Og nu kan Jernbanebroen over Limfjorden meldes klar til genåbning.

- Banedanmark kan nu melde Jernbanebroen over Limfjorden klar til togtrafik igen. Det skulle den have været for mange måneder siden, og vi har trukket alt for store veksler på passagerernes tålmodighed. Det skal vi dybt beklage, siger Banedanmarks administrerende direktør, Jesper Hansen, til TV2/NORD.

- Broen er nu klar til fuld normal togdrift, og de første passagerer kan mandag morgen igen krydse Limfjorden med tog. Broklappen og monteringen lever nu op til jernbanens kvalitetskrav, og det er det bedste udgangspunkt for at sikre, at vi ikke skal tilbage og genere passagererne med unødigt meget vedligeholdelsesarbejde i de kommende år, siger Jesper Hansen.

Baggrund