LIGE NU:

Jimmys engelske trængsler

Jimmy Nielsen tilbage i Aalborg på jagt efter en ny klub. Et halvt år i Leicester har kun budt på fire træningskampe og en masser frustationer.

- Jeg har ingen fremtid i den klub, lyder den kontante melding fra Jimmy Nielsen.

Jimmy Nielsen fik i december lov til at rejse til Danmark og finde en ny klub. Målmanden er enige med Vejle. Det er her karrieren skal på ret kurs igen.

- Jeg er virkelig sulten efter at spille igen, og jeg er sikker på at Vejle til sommer er i SAS Ligaen. Det er en spændende klub med sund økonomi. De bygger nyt stadion, siger Jimmy Nielsen om udfordringen i Vejle.

Før Jimmy Nielsen kan kalde sig Vejle-spiller skal han blive enige med Leicester. Klubben vil gerne af med ham - men de vil ikke betale det millionbeløb målmand kræver for at rejse 1 1/2 år inden kontrakten udløber.

- De har tilbudt 1/3 af det jeg vil have. Jeg synes, jeg har været meget rimelig, for jeg går stadig glip af et stort beløb for at komme hjem og spille igen og få karrieren på ret køl, siger Jimmy Nielsen.

I sommer sagde Jimmy Nielsen farvel til AaB og de nordjyske supportere. I Leicester fik han nummer 1 - men aldrig chancen. Klubbens sportsdirektør, som hentede ham til England, blev fyret efter tre uger, og manager Martin Allen ønskede ikke at bruge ham.

- Manageren ønskede kunne at bruge de spillere, som han selv havde købt, så jeg kunne hurtigt se, at jeg ikke kom til at spille, fortæller Jimmy Nielsen.

Tiden i Leicester har været kaotisk. På et halvt år har Jimmy Nielsen oplevet af have fem forskellige manager. De har hver især hentet spillere til klubben, så i dag har Leicester ikke færre end ni målmænd. Flere af dem er uønsket.

Jimmy Nielsen skal efter planen stille i Leicester igen 2. februar.

- Det er i hvertfald det, som de har skrevet i en SMS, som de har sendt til mig, siger Jimmy Nielsen.

Tog

play Udspil: Slut med direkte tog mellem Frederikshavn og København

40_percent

play Baggårds-underholdning skaber fællesskab

vantage hanstholm havn

Ny fast forbindelse fra Færøerne putter Hanstholm på landkortet: - Det er en ny epoke

den russiske spion webdok teaser

Grøn forskning for milliarder kan være stjålet: Her er historien om den russiske spion i Aalborg

Tog

play Udspil: Slut med direkte tog mellem Frederikshavn og København

40_percent

play Baggårds-underholdning skaber fællesskab

vantage hanstholm havn

Ny fast forbindelse fra Færøerne putter Hanstholm på landkortet: - Det er en ny epoke

Til forsiden

Til forsiden